Novi Put Autor  Mar 17, 2016

Rekla je NE seksualnim uslugama, a onda su je pretukli. Privedene tri osobe.

Novčani iznos naplaćen od klijenata prijavljeni su dijelili međusobno, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Tri osobe uhićene su jučer u Tesliću zbog trgovine ljudima radi vršenja prostitucije. Slobode su lišeni D.M., M.O. i D.Đ., s područja općina Teslić i Tešanj, u Federaciji BiH, te danas predati u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj.

Za prijavljene D.M. i M.O. postoji osnov sumnje da su u tijekom siječnaj 2015. godine, uz prijetnje da će biti izložena zlostavljanju, razdvajanju od člana obitelji i uz druge vrste prijetnji, prisiljavali punoljetnu žensku osobu s područja općine Teslić na pružanje seksualnih usluga klijentima koje je pronalazio trećeprijavljeni D.Đ., čije vozilo je korišteno za pružanje seksualnih usluga.
Novčani iznos naplaćen od klijenata prijavljeni su dijelili međusobno, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Kada je oštećena odbila pružanje seksualnih usluga, prijavljeni D.M. i M.O. su je fizički napali u njenoj obiteljskoj kući zadavši joj udarce nogama i rukama po tijelu, nakon čega su je odveli na područje općine Tešanj gdje su je izložili različitim mučenjima i torturama.

Zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda oštećenoj je ukazana liječnička pomoć u dobojskoj bolnici.

Četvrtak, 29. siječnja 2015. 14:51

S.S.

http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti/clanak/rekla-je-ne-seksualnim-uslugama-a-onda-su-je-pretukli-privedene-tri-osobe/107543

Označeno
Novi Put

Association “New Road”

Prijavi se pa komentiraj

Kontakt info

  • Udruženje „Novi put“
  • Adema Buća 10, 88000 Mostar, BiH
  • tel:+387 36988022
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Top